bilder från de senaste dagarna

Hejsan, njuter till tusen här i värmen.Vädret under veckan sedan vi kom har varit så gott som perfekt. Det var först idag morse vi vaknade upp med regn och åska. Mot eftermiddagen lättade det och solen tittade fram. 
Allt är nog bra annars bara bra,
emma har legat med matförgiftning hela gårdagen så jag tillbringade förmiddagen ensam vid poolen. Jag och mamma var igår eftermiddag på en muslimsk marknad där de sålde allt mellan himmel och gjort.
Imorgon är det nyår, det är tydligen en stor högtid för thailändarna, för varje kväll och natt skjuts det massor med raketer, och firandet lär pågå i många dagar till. Här på vårt hotell lär det bli stor fest med mat och show. 
Förra året firade vi nyår på amadores, det här året på kamala beach och det ser ut att bli ett riktit bra nyår!
 
 
Imorgon hade de lovat regn, vilket jag hoppas hoppas på att det inte kommer bli. Regnar det blir det antagligen shopping i phuket town på dagen. På kvällen blir det middag ute som vanligt och sedan nyårsfirandet

Torsdag

Idag efter frukosten hoppade vi in i en taxi och åkte till Patong beach för lite shopping. Det passade bra idag när alla endå lider av brännskador på någon kroppsdel så skulle blivit en pina att ligga 7 timmar i en solstol och man bränner sig även om man är i skugga. 
Vi var in i en skobutik där det fanns urhäftiga skor, väskor m.m, Det var verkligen glitter och glamour som ni kan se på bilderna!
verkligen big cola haha :) och ett stort utbud av vattenflaskor ser ni i bakgrunden, di behövs berkligen här!
När vi kom tillbaka till hotellet köpte jag & emma varsin melon fruit shake :)
 
hoppas alla har det bra i finland. Känns som att man nästan glömt bort allt som har med hem att göra, tiderna är så annrolunda och man hinner inte riktit prata med någon ordentligt.
Imorgon hoppas vi på en solig dag, för isf ska jag steeka på beachen ;)

kamala beach

Hej & God Jul alla lite i efterskott.
Kom till Kamala Beach typ fem på kvällen thailändsk tid och jag och emma somnade redan klockan halv 10 efter snabbt ha ätit "julmiddag" (=nudlar/kyckling) Så så pass julig var vår julafton.
Har hunnit vara två hela dagar här och vädret har varit helt super! Lite över 30 grader och SOL, brände mig ju förståss lite första dagen så nu har jag sjukt. 
Maten här är jätte god, och billig ,all god frukt som di har vid frukost buffén, äter fast jag är allergisk :D
Hoppas ni andra har det bra hemma i finland och får äta enmassa julmat. Ska försöka göra flera blogginlägg under resan, men ville bara skriva och berätta att jag lever.
Jag och Emma svettiga just då vi landat i phuket