You've gotta get up and try

Hejsan! Sov måånga timmar inatt igen, förmodligen alltför många. Igår sent på kvällen kollade jag och A på tv. Det råkade komma en dokumentär om en pojke som typ var besatt av döden och sedan tog självmord då han var 15. Hela programmet handlade om hans uppväxt från födseln till 15 års ålder. Redan som fem åring sa han att han tänker ta självmord (?!) och tänkte göra självmord redan då han var nio år. Det slutade sedan med att han skrev ett avskedsbrev på datorn åt familj och vänner och sedan hoppade ut genom fönstret i sitt rum och dog.. Så hemskt och sorgligt!! Somtur kund man iaf sova trots dokumentären.
 
Nu till något lite roligare. Har städat rummet idag ( roligare jo.. :D ) och sedan varit en stund med Jukka,Fanny & Aksu. Nu ska jag skriva klart en tyska textförståelse och sedan och sova. Gonatt <3
 
Lagade smoothies ikväll, jordgubb,blåbär och lite annat. Resten av familjen verkade iaf tycka den var god :)

onsdag!

Vardagen har inte bestått av så mycket skola. Har varit på gymmet nu, söndag rpv, måndag BA, tisdag rpv och onsdag BA. Tycker musklerna börjar kännas rätt slutkörda nujust så kanske paus imorgon? :)
Idag har jag somtur varit ledig, så skönt att få sova länge.
Var hos wendy igår kväll, blev bjuden på god nyttig smoothie, bröd och så drack vi flera omgångar té och pratade enda till tre på natten. Hade sedan trevligt sälskap av sky och evo (hennes två små katter) som tyckte det var jätte roligt att ligga på mitt ansikte.. hihi :)

Monday You Bastard

Vet inte om jag tycker om måndag eller inte. Idag har det iaf varit en helt okej måndag. Skola från 11-14. Efter skolan var jag och hämtade en opererad pojkvän från sjukhuset och sedan var väl i princip dagens höjdpunkt, body attack, så kuul! 
 
 
Imorgon är det innebandyturnering i skolan. Alla klasser spelar mot varandra och sedan det vinnande laget mot lärarna. Nästan precis som i högstadiet. Alla klasser måste välja ett tema, vissa satsar mer, andra mindre. Som vi som har temat "svart". Så imorgon består skoldagen av innebandymatcher, roligt roligt. På kvällen ennu rpv och sedan förmodligen ganska slutkörd :)