sommartider hej hej

Vilket väder kan jag börja med att säga. Hela veckan har varit så gott som perfekt med solsken och nu de senaste dagarna närmare 30 grader varmt. Klaga kan man iaf inte! Imorgon är det då studentdimisson som det heter. Dagen börjar med tidig väckning och jag kommer säkert vara så nervös så jag vet inte vad, mest pga av dedär jäkla skorna. Sådär annars har veckan gått snabbt med jobb, gym och sånt. Var för första gången på säkert ett år på core igår och det var riktigt kul. Men nu ska jag hoppa i duschen och ta med mina högklackade och fara iväg på övning inför morgondagen, trevlig fredag allihopa! :)
feelis sommarbild från thailand.

Godemorgen

Har just sovit typ 10 timmar. Igår jobbade jag hela dagen och idag jobbar jag hela dagen. Nu börjar det närma sig studenten och jag har börjat fundera på varför ja i herrans namn valt så högklackade skor som jag valt? 
Bokade studentfotografering tills nästa vecka, på min enda lediga dag. Här har vi en som iaf kommer vara vit som ett spöke efter den här sommaren.. :)

min helg

Helgen har varit bra med mycket skratt och ganska så bra väder dessutom. Har haft kameran i burk så en del bilder har jag att visa. På lördag var vi först till pancho villa och åt och sedan blev det strampenhäng och en massa annat kul.