Fest x2 igår

Man mår som man förtjänar ellerhur? Igår blev det dubbla fest, först annas och heinis tuparit och sedan firade vi enni som fyllt år. Inte nog med det vi for ennu iväg till baren där vi dansade hela natten. ( vi dansa påriktit flera timmar ) Gick walk of shame hem imorse i annas pyjamas, voivoi. Rolig kväll hade vi i varje fall, tacktacktack alla för det. 
Haha så vi ser ut! Kommer väl lite fler iphone bilder från igår eftersom jag förståss glömde hem kameran.. :)

lördag

Igår for vi och sova redan före tolv vilket var jätte skönt. Istället tidig (eller inte nu så tidig typ 9) uppstigning för spinning-body. Satsade också extra på maten idag, kyckling i ugn och Bearnaisesås så gott!
Förra året den här tiden firade vi enni och for sedan ut på ollis UV, dethär året ska vi också fira henne, ikväll altså. och jag SKA komma ihåg kameran!
 
Den årliga hissbilden, denna från ifjol hehe..
 

frietag

Var i skolan på morgonen och lärde mig lte mera mikrobiologi. Det är ju som sagt väldigt intressant, och nästa vecka ska vi dessutom ha ett mikrobförhör och då saken ska jag kunna allt på svenska, latinska och finskaa. Har även hunnit vara på ett pass BodyPump som var jäkligt fullt med folk, man rymdes knappt ens in i salen. Gissar att armmusklerna kommer vara lite sjuka imorgon..
en fredag kväll efter ett body pump pass tisammans med rosa, 2011 vill jag minnas det var :)