Söndag

Det har varit ganska dött på bloggfronten på sistone, det beror på att jag haft fullt upp med en massa annat. Igår firade vi Elin o Daniela som fyllde år med förfest i gamla vasa. Roligt att få träffa alla fina vänner igen. Återkommer mer en annan dag och lovar att skärpa mig och börja skriva igen :)

ledig

Idag är det ledig dag, LEDIG dag. Igår jobbade jag från 9.45-19.00. Stod hela dagen vid kassan så nu har jag lyckats skaffa skavsår på min ena stortå,hah allt lyckas man med.
Idag har jag sprungit på stan med Rosa några timmar - utan att hitta något.
 
 

Midsommar helgen

 
Har hunnit med ganska mycket på dehär tre lediga dagarna. Vill börja med och säga hur otroligt skönt det är att få vara ledig längre än en dag åt gången. På fredag blev det god mat med goda vänner och lagade för första gången en midsommar krans åt mig själv.
På lördag vaknade vi ganska tidigt och for till Aksus villa där vi blev bjudna på god mat och dessutom fyllde hans systet år. Under tiden blev jag biten av säkert hundratals myggor. Mot kvällen årkade ingen av oss göra så mycket så vi tog chillkväll hemma hos mig vid infjärden och somnade tidigt. Måste erkänna att sängen i mitt gamla rum är betydligt bekvämare än sängen hemma hos oss :)
Steg upp tidigt på söndag morgonen och lagade en god frukost. Sedan for vi med Topi & Jukka på en liten båtfärd och stannade och åt laxsoppa vid Kalajanne. En bra helg!